GİRESUN / BULANCAK - Büyükada Ortaokulu

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz anasınıfı öğrencileri birçok etkinlik yaptı. İnteraktif çalışma soruları ile yarışma, pazular en sevdiği oyuncağı arkadaşlarına tanıtma ve paylaşma ,kukla oynatma saati, bilmeceler , kitabın resimlerine bakarak anlatma gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle öğrenciler hoş vakit geçirdiler.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuza Jandarma astsubay ve doktor davet edilerek öğrencilerin meslekleri tanıması  ve kariyer planlaması yaparken doğru kişilerden bilgi alması amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimize katılımlarından ve sunumlarından dolayı konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzun tüm sınıflarında bir çok etkinlik yapılıyor. İlk gün Etkinliklerinde En sevdiğini paylaş, kelime oyunları, Bilgi Yarışması, Yetenek saati gibi etkinlikler ile öğrencilerimiz okulun son haftasını daha eğlenceli ve bilgilendirici şekilde geçiriyorlar

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Etkileşimli Kitap Okuma Etkinlikleri Anasınıfı öğretmeni Gülsüm Ufuk Önderliğinde başarıyla gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda hikayede geçen kelimelerle ilgili boyama sayfaları boyanıp panomuzda sergilendi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu ayın teması Dede Korkut ile ilgi çalışmalara başladık

1 OCAK - 15 EKİM 2023 ARASI OKUL AİLE BİRLİĞİ BİLANÇOSU SUNULMUŞTUR.

Ekm

Okul olarak 81 İl 81 Emanet isimli e twinning projesi ile 07-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Codeweek haftasına  dair etkinliğimizi gerçekleştirdik. Okulumuza katılım sertifikası verilmiştir.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetimiz 81 İlde Tek Yürek!

okulumuzda sabahları müzikle spor yapmaya başladık.

OKULUM TEMİZ ÇALIŞMALARINA BAŞLANGIÇ YAPTIK.

okulumuzda ilköğretim haftasını kutladık.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP DAĞITIMI

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.